cool-band-najbolji-lijek-1Cool Band čine gitarista i vođa grupe Danilo Pavić, vokal Emir Mujagić, bubnjar Željko Šobot, bas gitarista Saša Babić i klavijaturista Nemanja Vidačković.

Proteklih dana izdali su prvi singl pod nazivom “Najbolji lijek”.

-Ovo je naša prva pjesma za koju se radi video spot na prostoru Prijedora i Banjaluke. Početkom naredne godine objavićemo još jednu pjesmu koju ćemo takođe ekranizovati – rekao je Prijedorčanin Danilo Pavić.

Ono što je specifično za ovaj bend je da njegovi članovi dolaze iz nekoliko gradova ali to im ne smeta da zajedno sviraju i stvaraju muziku.

cool-band-najbolji-lijek-2Inače, producent i autor muzike za pjesmu „Najbolji lijek“ je Danilo Pavić, koji potpisuje i tekst zajedno sa Perom Radulovićem dok je osim njega za aranžman bio zadužen Dejan Nišević.

Za mastering se pobrinuo Siniša Aleksić, mix Dejan Nišević, a pjesma je snimana u prijedorskom studiju „Cool“ tokom novembra.

Osim članova grupe u snimanju prvog singla učestvovali su harmonikaš Nedim Kazić – Netko, prateći vokali Ognjen Vujasinović i Saša Brandić te neizostavni Dejan Nišević(gitare, piano, programiranje).

Poslušajte Cool Band i pjesmu “Najbolji lijek”.

Priredio – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com